Missya

3 produkter
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
-
Pris
Mest populære
Ditt valg:Missya
Lucia Top Wide Strap T-shirts & Tops Sleeveless Hvit Missya
Missya
Lucia Top Wide Strap T-shirts & Tops Sleeveless Hvit Missya
199,95 kr
M
Argentina Tankini Tankini Badedrakt Svart Missya
Missya
Argentina Tankini Tankini Badedrakt Svart Missya
429,95 kr
38 / 42 / 44
Lucia Top Wide Strap T-shirts & Tops Sleeveless Svart Missya
Missya
Lucia Top Wide Strap T-shirts & Tops Sleeveless Svart Missya
199,95 kr
M

Luksusundertøy på budsjett

Missya er et undertøysmerke fra Danmark. De lager lingerie, nattklær og badetøy i trendy farger med vakre og stilige detaljer, og selvsagt en god passform. En gang i 2003 ble eierne av Danmarks største undertøysbutikker enige om en felles satsing: Å designe luksuriøst hverdagsundertøy til damer i alle aldre, og det skulle ikke koste en formue å kjøpe det. I dag er Missya et særdeles respektert og ettertraktet undertøysmerke, og merkets flotte styles pryder nå undertøysbutikker i hele Norden.

Det lille ekstra i hverdagen

Missya kommer hvert år med fire kolleksjoner. Alle har det til felles at de byr på stilsikre looks og hverdagsluksus. Enten du drømmer om et sett elegant og sexy undertøy, badedrakter eller bikinier i herlige farger med trendy trykk eller går for mer nøytralt basisundertøy med vakre blonder, så har altså Missya et vakkert og pent utvalg for enhver stil og til priser de aller, aller fleste har råd til.

Foruten å ha et stort sortiment av vakkert undertøy, så har dette undertøysmerket også et fint utvalg av basisklær til garderoben. For eksempel kan de fleste av oss like å ha et par anvendelige shorts. Missays shortser støtter, former og fremhever alle dine vakre former og er derfor både geniale og praktiske under et kort skjørt eller en sommerkjole som vinden tar lett tak i. Shortsene er naturligvis velsydde og kvaliteten er det ikke noe å si på. Den kan brukes både som supplement til undertøyet ditt eller som et godt shape wear.

Bruk fantasien

Undetøy trenger hverken være grått og trist bare fordi det er skjult under klærne dine. Missya sørger for at alle kvinner som er opptatt av kvalitet og pris, kan mikse og matche bh-er, truser og topper på kryss og tvers av hele det stort utvalget, enten du vil ha trykk, blonder eller farger.

Merket er en garantist for en luksuriøs følelse i hverdagen, kombinert med en kvinnelige eleganse, kvalitet og funksjonalitet. De sørger for at du opplever at du er pent kledd helt innerst på kroppen. Forny undertøyssamlingen din, og gå for en romantisk trekant-BH, et par lekre blondetruser eller en neonfarget bikini. Valgene er like uendelig som verdensrommet, og hos Katoni finner du helt sikkert en eller flere modeller fra Missya som står i stil til din holdning og pengebok.

Drømmeutvalg av undertøy

Dagdrømmer du om undertøy som får frem alle dine vakre kurver og sørger for at du føler deg vel uansett tid på døgnet? Vil du skjemme deg selv litt bort til en pris du ikke besvimer av? Da anbefaler vi at du leter godt blant alle klær fra Missya. Merkets vakre og elegante utvalg finnes her på Katoni. Bruker du salgs-filtret vårt, kan det være du gjør et kupp og også finner noe på salg. God shopping!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater