Oakwood

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker (1)
Mest populære
Ditt valg:Oakwood
-19%
Blazer Oslo
Oakwood
Blazer Oslo
2.369,00 kr 2.961,00 kr
S / M / L / XL

Skinn fra Oakwood

Oakwood er et franske merke, og det har eksistert i mer enn 25 år. Navnet står for kvalitet, og er et av de førende merkene innen produksjon av skinnplagg til både kvinner og menn. Størst søkelys har de på skinnjakker, som alle er preget av kvalitet og som utstråler eleganse. De har holdt seg til en evigvarende og klassisk stil, men sørger for at små trendy finesser er til stedet. Slik ser du moderne ut, samtidig som skinnjakken også er god å ha på og kan være med deg i mange år fremover. 

Skinn er alltid in

En tøff skinnjakke går aldri at moten, ikke sant? Et rått og elegant uttrykk er noe som passer til alt du har i klesskapet, og som kan sørge for at kjedelige plagg ikke blir så grå likevel. Det finnes ikke det plagg en skinnjakke ikke kan brukes til. Med et par jeans, en t-skjorte og sneakers gir en casual hverdagsstil. Den passer like godt til en kjole, enten det er på dagtid på vei til jobb eller til et glass vin på byen med venninner. Skal du feire svigerfar, passer den fremdeles godt. Investerer du i en skinnjakke i dag, så er den ikke blitt umoderne hverken neste uke eller år. Det er en plagg som er tidløst, og som kan brukes herfra og til evigheten. 

Jakker er en ting, men et annet plagg som også kommer igjen og igjen på trendbarometret er skinnbuksa. Oakwood har også blitt populære på grunn av sine flotte og kvinnelige skinnbukser i hundre prosent skinn til kvinner. Bruk dem med et par høye hæler i festlig lag, til shopping i byen eller til en middag på en fin restaurant med din kjære. Trenger føttene en hviledag, så passer skinnbukser like så godt til et par lave sneakers. Det er med andre ord vanskelig å feile dersom du kjøper et skinnplagg. Skinn passer til alle, enten du går for et rocka stil eller en mer klassisk variant. 

Klassisk og nytenkende

Tenker du at garderoben din savner noen klassiske plagg? Da er det bare å sjekke ut Oakwood. Skinnplaggene kommer i mange ulike farger og former, og Oakwood er spesielt kreative når det kommer til å tenke innovasjon og skinn. Ingen grunn til å nøle, få et overblikk over det fantastiske utvalget fra dette kvalitetsmerket. Leter du etter en skinnjakke som ikke koster så veldig mye, kan du ta et kikk på utvalget til billigere merker som danske Vila og spanske Mango. God shopping!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater