Dunjakker

2 produkter
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
-
Pris
Mest populære
Duke King Size Parka Jacket In Khaki-green
Duke
Duke King Size Parka Jacket In Khaki-green
250,00 kr
3XL
Replika Plus Puffer Bomber Jacket-grey
Replika
Replika Plus Puffer Bomber Jacket-grey
456,26 kr
4XL

Hold varmen på trendy vis

Vi har fått på plass et fint utvalg på nett av jakker og det er både bredt og mangfoldig. Her finner du mange flotte dunjakker. Vi har jakker til menn og kvinner, korte varianter, lange, tynne og tykke. Så hva enn du leter etter for å holde varmen og se stilig ut, så er sjansen mer enn stor for at du finner alt her på siden. En klassisk dunjakke er det du trenger for å holde vinterkuda ute, mens en tynnere utgave passer utmerket til en klassisk norsk vår. 
 
Du vil her hos oss finne de beste nettbutikkene, og dermed kan du også velge og vrake blant et uttall merker og stiler. Det er bare å starte letingen, for den perfekte jakken til deg er bare få klikk unna! 

Sporty og kul på samme tid

Dunjakken er din beste venn, enten du er mann eller dame. Den er både sporty og neddempet og på samme tid alltid moderne. Når det er tid for å fornye garderoben, er en dunjakke et godt valg. Du må bare huske å bruke litt tid, slik at du finner en som har både rett lengde, farge og størrelse, og så må du vurdere om den skal være med eller uten pelskrage, enten vi snakker ekte eller falsk pels. 

En lang dunjakke er selvsagt utmerket når kuldegradene biter, og samtidig er den også et elegant valg. Er du dame så er en klassisk svart dunjakke et godt alternativ. Har den også et belte i livet, får du fremhevet dine kvinnelige former og sørger for at du ser mer enn bra ut når du går ut i snøværet. Er du mann, kan en kuldebeskyttende  og kort dunjakke være smart, og et slikt plagg kan også romme alt fra en strikkegenser til en dress. Du trenger altså ikke fryse uansett hvilket antrekk jobben eller studiene dine krever. 

Gå våren i møte med en lett dunjakke

Dunjakken er et allsidig plagg. Den er ikke bare praktisk når Kong Vinter regjerer, den er også god som gull til alle som trenger praktisk og smart yttertøy når våren melder sin ankomst. For det er ikke alltid lett å finne en jakke som passer til den lunefulle årstiden, som både kan vise seg fra en varm og kald side på en uke. Da er det perfekt med en lett dunjakke. 

Det er også også kjekt å kunne være litt modig og gå for spreke farger. Så tenk deg litt om og vurder om ikke en oransje dunjakke fra svenske Peak Performance kan være noe. Er du kvinne, kan kanskje en hvit dunjakke være et stilig tilbehør til favorittskjørtet ditt, ullstrømpebukser og ankelstøvletter. Uansett om du er mann eller dame vil en dunjakke helt sikkert være en fin følgesvenn til våren. For selv om det er sol når du går ut av døra, er det jo ikke uvanlig at det regner og er mer kaldt når du er på vei hjem sent på ettermiddagen. 

Finn en dunjakke på nett 

Vi har et sortiment som dekker alle de beste nettbutikkene, og derfor er vi ganske så sikre på at du ikke vil gå tomhendt herfra. Vi har noe for alle smaker og stiler. Vi lover at du vil finne noen veldig fine dunjakker her, enten du går for en eksklusiv, sporty eller nøytral variant. 

Bruk gjerne våre unike søkefiltre og finn raskt frem til farger, merke, størrelse eller gratis frakt og retur. Og forresten, sjekk også alt av dunjakker på salg. Et kupp kan være nærmere enn du tror! 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater