Parkas

1 produkt
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
Mest populære
Didriksons 1913 Alfred Parka Jacket In Black
Didriksons 1913
Didriksons 1913 Alfred Parka Jacket In Black
1.750,03 kr
M

Perfekt i parkas 

Et kjøp av en parkas vil du aldri, aldri angre på. Det er gjerne ikke det mest spennende kjøpet du kan gjøre, men den holder deg varm og redder deg ut av det meste av dårlig vær. Så når den norske kulda river og sliter i deg og snøfokket står rundt ørene dine, så vil du være veldig lykkelig for at du gikk til innkjøp av akkurat dette plagget. For det er slitesterkt og vanntett og tåler derfor en god omgang med elendig vær. 

Hos oss på Katoni har vi fått på plass et stort sortiment av parkas til dame og herre. Både fra sportslige merker som Adidas til mer trendmerker som G-Star og Vero Moda. Merkene har på sitt vis alle sin stil, og du vil garantert finne en som faller i smak. Vi har faktisk mange valg til deg som mangler en jakke eller en kåpe til vinteren, fra dunkåper til ullkåper. Salg har vi også året rundt, så det er bare å shoppe i vei. 

Det finnes ikke dårlig vær....

Unge nordmenn er vokst opp med uttrykket "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær". Det er det jo mye sant i. Her hos oss på Katoni finner du altså et stort utvalg av parkas, også modeller med pels. Dette valget er et trendy valg når den norske hverdagen krever ekstra kuldebeskyttelse. Er du dame, er det opplagte valget en mørkegrønn parkas med en myk og bamsete pelskant. Den går godt sammen med både jeans, strikkegenser og kule vinterstøvletter. Også for menn er en parkas noe en bare må ha. Trives du til daglig best i et klassisk antrekk av chinos og skjorte, eller er du typen som heller vil ha jeans og en kul genser? Dette er uansett jakken for dere begge. Vi vil spesielt anbefale to kule merker, nemlig Only & Sons og Jack & Jones

En regnbue av fargevalg

Når du har bestemt deg for at det er smart å investere i en parkas, så kommer det vanskelige valget. Hvilken farge skal du gå for? Det er nemlig ikke få spreke alternativer du kan kle deg i. Alt fra en klassisk i mørkegrønt eller mørkeblå eller en knallgul. Det er selvsagt også mange andre alternativer, og er du glad i å skille deg ut kan du velge en morsom en i gull fra 10 Crosby Derek Lam, eller en mer nedtonet en - på et vis - i lys lilla fra Allegri. 

Er du mann, så kan du også velge en som er mer militærinspirert. Den koster litt, men du vil garantert skille deg ut i en parkas fra det svenske merket Army of Me. Her har de satt sammen svart og hvitt på en spenstig måte, og med et unikt snitt har de gjort dette til herreparkas som definitvt er i en klasse for seg. 

Passer til både fjell og storby

Så når kuldegradene kryper ned mot tosifret og du hutrer deg ut av døra om morgenen er det smart å ha en jakke som er både varm og tåler det meste. I det store valget av ytterplagg som finnes på Katoni er det naturligvis også et bredt sortiment av parkas til gunstige priser i et trendy design. 

For parkasen er et moteriktig plagg. Det er også et plagg som de fleste norske kvinner og menn trives godt i, enten du skal på fjellet eller på et hyggelig julemarked i utlandet. Velger du en nøytral farge så har du også skaffet deg et plagg som kombinerer hverdag med trend på perfekt vis.

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater