Vinterfrakker til herrer

1 produkt
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
Mest populære
66 North Holar Primaloft High Collar Insulation Anorak In Orange
66o North
66 North Holar Primaloft High Collar Insulation Anorak In Orange
1.406,27 kr
M

Et stort utvalg av herrevinterfrakker

Mangler du den perfekte vinterfrakken til den kalde årstiden? Da er det på tide å skaffe seg en - undersøkelser viser nemlig at Norge kan bli skikkelig kaldt om vinteren! Når kulden legger seg over landet er en vinterfrakk et must for varme og komfort, og din beste beskyttelse mot sludd og snø. På Katoni har vi samlet et stort utvalg av noen av de beste norske og utenlandske nettbutikkene. Det gjør at du finner et stort utvalg av vinterfrakker til menn her, så vi håper du enkelt vil finne den perfekte frakken.

Vårt mål er at du skal ha en god shoppingopplevelse, og vi har derfor lagt til flere sorteringsvalg. Disse vil gi deg mer oversikt og gjøre handelen enklere. Vet du på forhånd hvilken farge, størrelse eller merke du vil ha, sorteres utvalget ut fra det og du får bare frem vinterfrakkene som matcher dine krav. 

Vinterfrakker til enhver stilig herre 

Å finne den riktige frakken er ikke alltid bare bare. Foruten å holde på varmen, er det nemlig greit at den sitter godt og passer godt til din stil. Utvalget er heldigvis stort. Hos oss kan du finne frem både tøffe og flotte vinterfrakker. Er du herren som trenger en klassisk frakk til å bruke sammen med dressen og pene sko? Da kan vi love deg at det aldri slår feil med en svart, grå eller marineblå variant. Fordelen med en litt tidløs frakk er at den passer fint til alle basisplaggene dine, samt at den også sklir rett inn på den formelle arbeidsplassen, eller til og med over finstasen til den store vinterfesten. Vil du skille deg litt mer ut, bør du sjekke ut de flotte kamelfargede frakkene - en virkelig lekker farge som også både passer til favorittparet med jeans og til dressen

Liker du den klassiske stilen, anbefaler vi deg å sjekke ut de flotte frakkene fra BOSS. Det eksklusive merket byr på frakker av høy kvalitet og av ull, og en slik frakk tror vi er et sikkert valg om du vil ha et plagg som kan brukes sesong etter sesong. Er prisen avgjørende, sjekk våre mange vinterfrakker på salg. Bruk filteret, slik at du bare får frem vinterfrakker til menn som akkurat nå er på tilbud. Mangler du derimot inspirasjon, har vi på Katoni flere favoritter blant de mange varme frakkene.

Går du all in for den formelle stilen, kan vi også anbefale en dobbelspent frakk. Dette gir et flott brudd til den enkeltspente dressjakken, og de modellene med litt nedringning eller v-halser passer perfekt sammen med sesongens flotteste skjerf av ull eller silke. Dukker du slik opp på jobbmøtet, vil du utvilsomt være en av de stiligste herrene i rommet. 

Vinteren kan være lunefull, og skal du holde stilen straight, husk derfor skoene. De formelle penskoene er jo også en nødvendighet, men kan være kalde i snøen på vei til jobb. Pass derfor på å finne et par som passer frakken, som også tåler en god dose vann og gjerne har plass til en tynn ullstrømpe. Med en litt grov såle, er du også litt sikrere for å ikke skli av banen så snart det kommer et lite isflak på veien! 

Regnfrakken vil holde deg tørr hele høsten

Befinner du deg mye i de regntunge områdene i Norge, finner du også fine frakker med et mer vanntett stoff enn hva de klassiske ullfrakkene er. Med en slik regnfrakk kan det dog være greit å huske på at den er litt romslig, så man enkelt kan ha et par lag under. Til de kaldeste dagene er det kun ull som gjelder hos oss på Katoni! 

Parkasen er derimot mange menns valg når det kommer til å velge en frakk for vinteren. Den er både praktisk, varm og fin. Parkasen gir stilen en casual twist, og den armygrønne jakken er genial til kalde morgener når du er på vei til jobb eller studier. At både frakker og parkaser har litt ekstra lengde enn jakken. For hvem liker vel å fryse på ryggen og baken? 

Den lange vinterfrakken til menn kommer i farger fra beige til grå, svart og blå og går med andre ord perfekt til fine jeans og et par rå sko. Heller du mer til en kort modell, så sjekk vårt utvalg av våre mange vinterjakker. En jakke som peacoaten er egentlig en kort utgave av ullfrakken, og den er også en favoritt hos oss på Katoni.

God jakt etter din neste frakk! 

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater