Vinterkåper og frakker

1 produkt
Filtrer / SorteringHerreSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
Mest populære
66 North Holar Primaloft High Collar Insulation Anorak In Orange
66o North
66 North Holar Primaloft High Collar Insulation Anorak In Orange
1.406,27 kr
M

Stort utvalg vinterkåper og vinterfrakker på nett

Når frysepunktet nærmer seg Norges grenser, er en vinterkåpe eller en vinterfrakk et varmt og stilig valg - for ikke å snakke om nødvendig! På Katoni har vi samlet et stort antall av de beste norske og utenlandske nettbutikkene, og derfor har vi mange lange og varme ytterplagg til damer og herrer.

Uansett hva slags lang variant du er på jakt etter, så finner du et stort utvalg her. Vi har både ullfrakker, dunkåper og parkas, som alle er populære valg og som du finner mange varianter av. Har du bestemte krav til frakken eller kåpen, kan du bruke sorteringsmulighetene. Slik får du bare frem plagg med størrelsen, fargen eller merket du er på jakt etter. Vi har et bredt utvalg av kåper og frakker på Katoni.

Plaggene som varmer

Er du allerede begynt å se etter vinterfrakk eller kåpe? Enten du leter etter en lang vinterfrakk til menn eller vinterkåpe til kvinner, er det gode sjanser til å finne den rette og moteriktige modellen på Katoni.

Vinterens varme ytterplagg på overkroppen kan være alt fra lekre ullfrakker til fyldige og varme dunkåper, eller en behagelig og kul parkas. Varme ytterplagg står høyt i kurs når kulden biter fra seg, og derfor er en lang variant alltid kjekk å ha. Er du likevel mer fan av korte modeller, har vi også et stort utvalg av flotte vinterjakker.

Vinterplagg fra mange merker

Vi bruker ofte lang tid på å finne det helt rette ytterplagget til vinteren. Det skal jo følge oss gjennom mange lange og kalde måneder. På katoni.no finner du mange merker og vinterplagg for enhver pengebok. Hvis du allerede er godt utstyrt til mange minusgrader og bare trenger å oppdatere vinterlooken en liten smule, kan du sjekke ut våre billige vinterkåper og vinterfrakker.

Vila, Bertoni og Soaked in Luxury er alle gode valg som ikke vrenger lommeboka, men heller gir deg mye for pengene. Vil du heller gå for design og dyrere merker, kan du blant annet velge noe fra Hugo Boss, Tiger of Sweden eller fra danske Samsøe & Samsøe. Her er det bare å starte jakten.

Mange tilbud på frakker og kåper

Det er alltid salg på katoni.no! Det gjelder selvsagt også på vinterklær. Vil du enkelt finne frem til vinterkåper og vinterfrakker på salg akkurat nå, bruk filterene og alle tilbud kommer opp. Frakker og kåper går ikke så lett av moten, så du kan nok lett finne et fint og moderne ytterplagg som holder i mange år fremover. Vi håper du finner vinterfrakken eller vinterkåpa du drømmer om!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater