Skinnskjørt

1 produkt
Filtrer / SorteringDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Størrelse
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
Mest populære
Monki Shearling Pocket Faux Leather Skirt-black
Monki
Monki Shearling Pocket Faux Leather Skirt-black
150,00 kr
XS

Stilig utvalg av skinnskjørt

Det svarte skinnskjørtet er fremdeles et must i garderoben! Det kan brukes til alt, fra sneakers og sandaler til ankelstøvletter og bikerboots. Som en del av et nedtonet hverdagsoutfit eller som prikken over i’en til en kveld på byen. Skinnskjørt med fager er også i motebildet, på lik linje med et a-formet skjørt er de begge fine tillegg til klesskapet.

Hos Katoni har vi samlet noen av de beste nettbutikkene fra inn- og utland. Derfor finner du et stort utvalg av flotte, anvendelige skinnskjørt i ulike modeller og farger. Hvis du kjapt vil finne det perfekte skjørtet, bruk sorteringsmulighetene. Slik får du frem skinnskjørt i størrelsen, fargen eller merket du leter etter.

Det perfekte skinnskjørtet

Uansett skinnskjørtets farge, lengde og modell er det et perfekt basisplagg som du må ha i garderoben. Gjerne i flere varianter. Det svarte skinnskjørtet er en klassiker som kan brukes i et utall kombinasjoner, alt etter humør, sesong og begivenhet.

Mini skinnskjørtet er det mest anvendelige og er perfekt til en all-black look. Bruk det med en fin tynn strikkegenser, ankelstøvletter og bare legger. Stilen blir da underspilt på lekkert vis! Stylingvariantene er mange; du kan også bruke det svarte skinnskjørtet på en sommerdag med en basis t-skjorte, sneakers og cap. Eller ha til en grå logo sweatshirt og stiletter med ankelreim for en skjødesløs og lekker stil.

Det nyeste nye: A-formet skinnskjørt

I en kategori for seg selv finnes det korte a-formede svarte skinnskjørtet. Den a-formede modellen har vunnet de fleste moteinteressertes hjerter i løpet av de siste sesongene, og når du velger et skjørt i skinn tar materialet av toppen av den søte fasongen. I vinterhalvåret kan du bruke det a-formede skinnskjørtet med kraftige strømpebukser og en lekker oversize strikkegenser.

Når våren gjør sitt inntog, så dropp strømpebuksene og kle deg heller i en vakker pastellfarvet neopren bluse og ta en par slip on-sneakers på føttene. Det lange a-formede skinnskjørtet er også perfekt til en kveld på byen. Ta på en grå cropped topp med lange ermer og et par fargerike stiletter og du har et festoutfit!

Kult og fargerikt skinnskjørt

Mens det svarte skinnskjørtet er blitt en klassiker, er utgaven med farger det moteriktige valget. Særlig hvis det er knelangt som blyantskjørtet. Du kan velge mellom mange farger, bare fantasien setter grenser. Velg et petroleumsgrønt, knelangt skinnskjørt, tilføy en blå strikkegenser og et par mørke sneakers. Denne stilen er perfekt til en travel vårdag, og vi er sikre på at den får deg sikkert gjennom dagen.

Et annet lekkert outfit til lune vårkvelder, er et knelangt rødt skinnskjørt, en humoristisk t-skjorte i en kontrastfarger som blå, høyhælte sandaler med ankelreim og rød leppestift. Det gir en superkul stil, og er inspirert av gatemoten i Europas storbyer.

Mange skinnskjørt på nett

Skinnskjørtet har mange stylingmuligheter, og derfor kan du alltid trenge et nytt. Enten det er et svart eller et fargerikt, mini eller knelangt, stramt eller a-formet - så har vi på Katoni alltid mange lekre skinnskjørt.

Vårt utvalg av merker er like bredt. Kanskje leter du etter et vakkert skinnskjørt fra Gestuz, et billig skinnskjørt fra Vila eller noe helt annet. Selv om skinn er et dyrt materiale, finner du kjapt frem til skinnskjørt på salg og skinnskjørt på tilbud. Bruk våre filtre til å vise nåværende tilbud, eller få listet opp skinnskjørt etter prosentvis besparelser. Vi håper at du finner et vakkert skinnskjørt som sitter perfekt!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater