Vinterkåper og vinterfrakker til damer

9 produkter
Filtrer / SorteringHerreDameSalgSpar mestGratis fraktGratis retur
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette utvalget kan desverre ikke filtreres på farge.
Farge
Ingen merker passet til søket
Merker
-
Pris
Mest populære
Vidaniella Jacket-noos
Vila
Vidaniella Jacket-noos
498,00 kr
 
Objjolie Coat Noos
Object Collectors Item
Objjolie Coat Noos
898,00 kr
 
Onlsedona Light Coat Otw Noos
Only
Onlsedona Light Coat Otw Noos
478,00 kr
 
Leia Belt Jacket
Filippa K
Leia Belt Jacket
3.494,00 kr
 
Onlsedona Light Coat Otw Noos
Only
Onlsedona Light Coat Otw Noos
478,00 kr
 
Onlsedona Light Coat Otw Noos
Only
Onlsedona Light Coat Otw Noos
478,00 kr
 
Objkayla L/s Long Blazer A Div
Object Collectors Item
Objkayla L/s Long Blazer A Div
239,00 kr
 
Deb
Brixtol Textiles
Deb
3.198,00 kr
 
Sfmaisa Ls Coat H
Selected femme
Sfmaisa Ls Coat H
949,00 kr
 

Finn en varm vinterkåpe til damer her

En frakk eller kåpe til vinteren skal være varm og ha god lengde, så den skjermer deg best mulig mot det kjølige norske vinterværet. Men vinterens yttertøy er også et fashionstatement. Da du er kledd i kåpen eller frakken flere måneder i strekk, er det viktig at du finner og velger en du liker godt.

Her på Katoni finner du et stort utvalg av vinterkåper og frakker til damer fra noen av de beste norske og utenlandske nettbutikkene. Vårt mål er at søket etter den perfekte modellen skal være lett og oversiktlig. Bruk våre sorteringsmuligheter, og du finner jakken du leter etter på null tid. Vet du akkurat hvilen størrelse, farge eller merke den vil ha, blir det enda lettere å finne den perfekt vinterkåpen.

Deilige dager med dun!

Er du på utkikk etter en vinterkåpe til dame? Dersom du ennå ikke helt vet akkurat hva du ser etter, har du faktisk kommet til rett sted. For her på siden finner du alle damevinterkåper og frakker som finnes på Katoni, i alt fra ull til dun.

Skal den nye vinterkåpa eller frakken først og fremst være praktisk og varm, er dunkåpen et opplagt valg. Ikke bare er den vakker og varm i kuldegradene, dunjakken kommer i et vell av farger og gjør looken din superkul. Du kan jo også vurdere parkas, som også er en flott og varm damevinterfrakk som oser av en kul gatestil. Den er også behagelig og komfortabel å ha på.

Ull er gull

Her hos Katoni er vi lagt vår elsk på ullfrakken, som vi synes er det ultimate ytterplagget til vinteren for kvinner! Ullfrakken kommer i så godt som alle farger, men den klassiske svarte og den trendy kamelfargete er to veldig populære valg. En oversize ullfrakk med enten glidelås eller knapper og knyting i livet er stilfulle valg til kvinner med stil.

Liker du det litt mer luksuriøst, kan du velge noe mer ekstragavant. Nemlig en pelskåpe. Vil du ikke ha en overdel som er så lang, så ta en kikk på våre mange deilige vinterjakker. Forskjellen er ofte lengden. På siden med jakker finner du kortere modeller og jakker, og de gir deg dermed en annen stil og passform en kåpene gjør.

Salg på vinterkåper og vinterfrakker til kvinner

På Katoni finner du mange varme vinterkåper og frakker til damer. Du kan velge mellom mange kjente og elegante merker fra billig til ikke så billig, så enten du leter etter en vinterfrakk fra Ganni, Bruuns Bazaar eller Vila så finner du alle her. Skal du ha en damevinterjakke som ikke velter budsjettet, så bruk våre filtere til å få frem kåper på tilbud. Vi har alltid salg på et stort utvalg av vinterkåper til kvinner, så ta en titt på hva vi har å tilby. Du kan også velge å få frem vinterfrakker etter prosentvis besparelse. Slik gjør du garantert et lite kupp!

Velg filter:
 • Kjønn
  • Størrelse
   • Farge
    • Merke
     • Pris
     • Bare salg
     • Bare gratis frakt
     • Bare gratis retur
     Annuller
     Se alle resultater